Informatie voor verwijzers


Verwijzen

U kunt cliënten verwijzen via Zorgdomein. Meer informatie over ons aanbod kunt u vinden onder tabblad volwassenen en in Zorgdomein.

U kunt al onze locaties vinden op deze website. Indien er een verwijzing beschikbaar is kan de cliënt zichzelf telefonisch of via de website aanmelden. Indien gewenst kunnen wij voor u contact opnemen met de cliënt. In dat geval ontvangen wij graag van u de contactgegevens.

.

Van klacht naar kracht Corona

Aalsterveld Psychologen biedt het programma 'Van klacht naar kracht', dat goed aansluit bij cliënten met restklachten na een Corona-besmetting.

Psycholoog en fysiotherapeut werken samen om te helpen weer vat te krijgen op het lichaam en het dagelijks leven. We zoeken niet naar een oorzaak, maar helpen met de gevolgen van de klachten. Uitgangspunt is aandacht voor omgaan met de klacht en voor verbetering van de lichamelijke conditie, waardoor de cliënt zich beter zult gaan voelen.
Het programma bestaat uit gesprekken bij de psycholoog en trainen bij de fysiotherapeut. Voor de psycholoog heeft iemand een geldige verwijzing voor de Basis GGZ nodig. Let op! Het betreft hier 2 apart gefinancierde behandeltrajecten (fysiotherapie én GGZ), die in nauw overleg worden uitgevoerd.


Bereikbaarheid

Momenteel zijn wij bezig onze bereikbaarheid voor andere zorgverleners te vergroten, zodat u beter bij ons terecht kunt voor vragen of afstemming. Zodra hier meer over bekend is zullen we dat hier melden. Tot die tijd vragen we u een voicemailbericht achter te laten. Ons secretariaat zal dan contact met u opnemen. Zij luisteren de berichten meerdere keren per dag af.

Heeft u nog vragen voor ons, laat het dan gerust weten. U kunt ons bereiken per email (info@aalsterveldpsychologen.nl) of per telefoon (024-6754453).