Aanmelden

U kunt zich aanmelden via de groene knop Online Aanmelden, hiernaast op de website. U meldt zich dan aan in een veilige omgeving. Ook kunt u zich aanmelden via telefoonnummer 024 - 675 44 53. 
Wanneer u zich aanmeldt kunt u aangeven op welke locatie u de afspraak wilt maken. Ook wordt u gevraagd uw naam, geboortedatum, BSN en verzekeringsnummer door te geven. Er zijn geen wachtlijsten voor de Basis GGZ, kijk hier voor de eventuele wachttijd. Mocht u de voorkeur hebben voor een bepaald tijdstip of behandelaar, dan kan de wachttijd binnen de Basis GGZ uiteraard wat langer zijn.

Voor de Gespecialiseerde GGZ werkt Aalsterveld PSychologen met een wachtlijst. Klik hier voor actuele informatie hierover.

Neemt u voor de intake uw verwijsbrief en paspoort/rijbewijs of ID kaart mee.

Wij zijn op werkdagen van 10.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op tel.nr.  024 - 675 44 53
U wordt te woord gestaan door het secretariaat. Bij drukte en op overige tijdstippen kunt u het antwoordapparaat inspreken. U wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld. Uiteraard kunt u ook via e-mail contact opnemen.
 
Mocht u een afspraak hebben gemaakt en verhinderd zijn, dan dient u uiterlijk 24 uur van te voren af te zeggen. Afspraken op maandag dient u uiterlijk de vrijdag ervoor af te zeggen. Wanneer u zonder kennisgeving afwezig bent, worden de volledige kosten van de sessie (€90,00) bij u in rekening gebracht. Bij te laat annuleren, met bericht van verhindering, geldt een gereduceerd tarief van €50,00.